Μια τελειωμένη ιστορία για Ολυμπιακό: Τότε έρχεται ο Τζούρτζεβιτς

Οι Σέρβοι έκαναν λόγο για πρόταση των "ερυθρολεύκων" στην Παρτίζαν ύψους τριών εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Το Contra.gr εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον 23χρονο φορ, ο οποίος αναμένεται στον Πειραιά στις 27 Αυγούστου.

Μια τελειωμένη ιστορία για Ολυμπιακό: Τότε έρχεται ο Τζούρτζεβιτς

Το όνομά του είχε πρωτοακουστεί στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου. Αποτέλεσε μία "θερμή" εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον οποίο είχε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων Σέρβων ποδοσφαιριστών.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο "μπόμπερ" της Παρτίζαν, που την περσινή σεζόν είχε 28 γκολ σε 33 συμμετοχές είναι προ των πυλών του Ρέντη. Την Παρασκευή (18/8) οι Σέρβοι έγραφαν πώς ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ για την απόκτησή του στο περιθώριο του αγώνα Παρτίζαν - Βιντεότον και πώς ο παίκτης αναμένεται να πιάσει λιμάνι μετά το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα στις 26 Αυγούστου.

ΤΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Εδώ και πολύ καιρό στη Σερβία υπάρχουν ένα σωρό πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και πως η συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν ο Τζούρτζεβιτς να βοηθούσε την Παρτίζαν να κερδίσει τη θέση της στους ομίλους του Europa League.

Αυτό σημαίνει ότι το "deal" δεν έκλεισε στο περιθώριο του αγώνα της Πέμπτης (17/8) με τους Ούγγρους, αλλά πολύ νωρίτερα. Λέγεται ότι οι τελικές συζητήσεις έγιναν πριν από δύο εβδομάδες, δυο-τρεις μέρες μετά το 2-2 του Καραϊσκάκη με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Μάλιστα ο Μπέσνικ Χάσι είχε μιλήσει μαζί του στ' αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου και σύμφωνα με τους Σέρβους η συγκεκριμένη συνάντηση έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου ο Τζούρτζεβιτς να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του και να ψηφίσει... Πειραιά.

Αυτό που απέμενε ήταν να δώσουν τα χέρια οι διοικήσεις των δύο ομάδων. Ο Κοβάσεβιτς βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία με την Παρτίζαν και πριν από καμιά δεκαριά μέρες επετεύχθη η συμφωνία.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βέβαια σε μία μεταγραφική υπόθεση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αν δεν ανακοινωθεί και επίσημα ένας ποδοσφαιριστής. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι είναι δρομολογημένα και πολύ δύσκολα δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα ο 23χρονος επιθετικός. Απλώς, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβία το μοναδικό που έφεραν ως νέο στοιχείο είναι ότι αντί να έρθει στην Ελλάδα στις 25 Αυγούστου, αμέσως μετά το ματς με την Βιντεότον, θα έρθει στις 27 του μηνός, μία μέρα δηλαδή μετά το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK