Μιλιβόγεβιτς: "Μίλησα με Μαρινάκη για το μέλλον μου"

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε δηλώσεις του στην NOVA αποκάλυψε πως είχε συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το μέλλον του. Τι είπε για το σκληρό τάκλιν του Χρήστου Λισγάρα πάνω στον Σεμπά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
milivogevic EUROKINISSI SPORTS

Αρκετές είναι οι ομάδες που εξετάζουν τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού με την Λέστερ να είναι εκείνη που ενδιαφέρθηκε έντονα το καλοκαίρι. Ο 26άχρονος άσος μίλησε στην NOVA μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ξάνθης και αναφέρθηκε στο μέλλον του:

"Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, δεν σκέφτομαι κάποια άλλη ομάδα προς το παρόν, είχα μία συνάντηση με τον πρόεδρο. Αυτός ξέρει τι του είπα και τι σκέφτομαι και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το συζητήσουμε ξανά", είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι τόνισε:

"Πιστεύω πως πήγαμε καλά, στα προηγούμενα ματς είχαμε κάποια προβλήματα, προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε, ελέγξαμε το παιχνίδι, καταφέραμε να σκοράρουμε και στο τέλος αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη.

Στο γήπεδο αμέσως μετά το άσχημο τάκλιν που έκανε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά το τάκλιν του ήταν πολύ άσχημο, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για να δούμε τι έχει ο Σεμπά, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να συμβαίνουν τόσο επικίνδυνα χτυπήματα γι’ αυτό υπάρχουν και οι διαιτητές για να απαγορεύουν αυτά τα μαρκαρίσματα.

Για εμάς είναι καλό που μεγαλώνει η διαφορά, θα συνεχίσουμε έτσι, η γνώμη μου είναι ότι δεν μας νοιάζει η διαφορά, εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε, να βελτιωνόμαστε, έχουμε πολλά ματς αυτό το μήνα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στον Άρη, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να χαλαρώνεις ποτέ, είναι δύσκολο το να έχεις πολλά εκτός έδρας ματς, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε προσεκτικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK