Μπαίνει στο "ψυγείο" ο Τσόρι!

Για διαφορετικούς λόγους σε σχέση με τον Μάρκο Μάριν μένει ξανά εκτός ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού. Πλέον, φαντάζει δύσκολο να καταφέρει να ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής σε σοβαρό επίσημο παιχνίδι. Ο Αλέξης Βιρβίλης έχει το ρεπορτάζ.

Μπαίνει στο "ψυγείο" ο Τσόρι!

Πάλι εκτός αποστολής ο Τσόρι. Πάλι στην εξέδρα παρά το γεγονός ότι έκανε μία δήλωση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σαν να ζητούσε “συγγνώμη” για τον σαματά που προκάλεσε με την ανάρτησή του σταsocial mediaπαραμονή του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις.

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι λόγοι δεν είναι 100% αγωνιστικοί. Συμβαίνουν και άλλα πράγματα που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να τα ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Αργεντινός χαφ. Πάντως, εκτιμάται ότι ο Μπέντο πολύ δύσκολα θα του ξαναδώσει χρόνο συμμετοχής σε σοβαρό επίσημο παιχνίδι. Δεν υπολογίζουμετα ματς με Χανιά ή Σπάρτη για το Κύπελλο. Μιλάμε για το αν θα καταφέρει να πάρει χρόνοακόμα και σεπαιχνίδια τύπου Κέρκυρας ή Λεβαδειακού την άλλη Κυριακή. Το να είναι αποστολή δεν σημαίνει και τίποτα. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να δώσει ανάσες στον Φορτούνη. Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο. Το πολύ-πολύ να παίξει την Τετάρτη στα Χανιά για το Κύπελλο...

Η ουσία είναι ότι ο Ντομίνγκες θα δει άλλο ένα παιχνίδι από την εξέδρα και πλέον θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα κινηθεί από 'δω και πέρα. Και το λέμε αυτό, γιατί δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου να φύγει τον χειμώνα για την Ρίβερ όπως ακούγεται. Υπάρχουν δυσκολίες. Και οι δυσκολίες δεν αφορούν μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Κουβαλάει και μία οικογένεια από πίσω του. Τα παιδιά του παίζουν μπάλα εδώ, πηγαίνουν σχολείο εδώ, τους αρέσει εδώ γενικότερα.

Από την άλλη είναι και πώς θα λειτουργήσει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Όπως και να 'χει, οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει, θα βάλει πάνω απ' όλα την οικογένειά του.

Για τον δε Μάριν έχει καταντήσει γραφικό να εξηγούμε κάθε φορά τους λόγους που μένει εκτός αποστολής. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία στις προπονήσεις, τότε 18άδα δεν θα δει. Αλλά ακόμα και νοοτροπία να αλλάξει, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι ο Μπέντο θα συμπεριλάβει τόσο εύκολα σε αποστολή...

Κατά τ' άλλα, ο Ντα Κόστα έμεινε εκτός από την Κέρκυρα για λόγους ξεκούρασης. Έξω είναι και ο Φιγκέιρας (τιμωρημένος), αλλά καιοι “συνήθεις ύποπτοι” Σιόβας, Ρομαό, Τσιμίκας και Βούρος. Για τον Μανιάτη δεν χρειάζεται να γίνει καν καμία αναφορά.

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Ντε Λα Μπέγια μετά από σχεδόν δύο μήνες. Πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μέσα είναι και ο Όσκαρ Καρντόσο που ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του, αλλά και ο Φελίπε Πάρντο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK