Μπέντο: "Είμαστε άλλη ομάδα"

Όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο μετά την τρίτη σερί ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην Τούμπα ο Πάουλο Μπέντο αναφέρθηκε στις απώλειες βασικών ποδοσφαιριστών τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η χημεία-ταυτότητα του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε αρχικά στις τρεις σερί ήττες, φαινόμενο που δεν είχε συμβεί για 21 χρόνια. Τόνισε χαρακτηριστικά: "Αυτό που συνέβη δεν θέλαμε να συμβεί. Δεν έχει σημασία αν έχει να συμβεί για πολύ ή λίγο καιρό. Είναι μια πραγματικότητα η οποία συμβαίνει μέσα σε μια σεζόν".

Ακολούθως σχολίασε: "Όταν μια ομάδα χάνει δύο και τρεις ποδοσφαιριστές βασικούς, σταματάει να είναι ίδια ομάδα. Το είχαμε σχολιάσει τότε, κανένας οργανισμός, δεν συνεχίζει να είναι ο ίδιος και κυρίως πιο δυνατός. Δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, είναι όμως μια πραγματικότητα  και πρέπει να προχωρήσουμε".

Υποστήριξε πως "υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είμαστε μέσα στους στόχους μας, είμαστε στα ημιτελικά του κυπέλλου, μέσα στην Ευρώπη και προηγούμαστε στο πρωτάθλημα 4+ βαθμούς".

Συμπλήρωσε επίσης για τον αγώνα πως "γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα και πως δυνάμωσε τον Ιανουάριο. Εμείς αντίθετα αποδυναμωθήκαμε. Γνωρίζαμε τον κίνδυνο των αντεπιθέσεων και αυτό έγινε. Μετά το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο ν' αντιδράσουμε.

Έχουμε μια φιλοσοφία και η απόδοση εξαρτάται από το πώς θα την εφαρμόσουμε. Δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί όσο παλιότερα και πρέπει ν' αλλάξουμε πράγματα για να βελτιωθούμε. Μετά τα Χριστούγεννα είχαμε μόνο μια εβδομάδα για να δουλέψουμε λόγω συνεχόμενων αγώνων, έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές και όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να καλύψουμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει".

Τέλος αναφέρθηκε στον Καρίμ Ανσαριφάρντ για το ενδεχόμενο να είχε πάει στον ΠΑΟκ λέγοντας πως "δεν έχω ιδέα που θα ήταν, αν δεν ήταν εδώ. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και τον θέλαμε".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.