Μπέντο: "Σταματήσαμε να παίζουμε..."

Ο Πάουλο Μπέντο χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά και παραδέχτηκε πως η ομάδα του σταμάτησε να παίζει από τη μέση του πρώτου ημιχρόνου!

"Πιστεύω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν γρήγορα τα γκολ που βάλαμε. Από τη μέση του πρώτου ημιχρόνου σταματήσαμε να παίζουμε.

Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη που κάναμε. Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση όπως στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Δεχτήκαμε τα δύο γκολ και δώσαμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε ότι δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται αυτή η ισοπαλία και είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει ότι: "Το κλειδί του αγώνα ήταν ότι εμείς σταματήσαμε να προσπαθούμε. Δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο για να μας δυσκολέψει".

Κληθείς δε να σχολιάσει την απόδοση των Ρέτσου και Βιάνα που αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, είπε: "Δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να σχολιάσουμε τα λάθη της άμυνας. Κάμαμε συνολικά πολλά λάθη σαν ομάδα.

Επίσης δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό η ηλικία τους. Ο Ανδρούτσος είναι πολύ νέος και πιστεύω ότι αυτοί είναι η βάση του συλλόγου και αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν μέρος της ομάδας και θα εξελιχθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο σκληροτράχηλος Πλατανιάς "φρέναρε" το σερί του Ολυμπιακού  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...