Μπέντο: "Θα ήταν πιο δίκαιο το 0-0"

Στις δηλώσεις του μετά το πέρας του ματς στο συνδρομητικό κανάλι ο Πάουλο Μπέντο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την ήττα. Παρόλα αυτά, ιπποτικά, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και έπλεξε το εγκώμιο της έδρας της. "Δεν είχαμε ταχύτητα και δυναμική" η χαρακτηριστική ατάκα του.

Μπέντο: "Θα ήταν πιο δίκαιο το 0-0"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών τόνισε: "Πραγματικά ήταν μια δύσκολη έδρα, δεν μας εξέπληξε το παιχνίδι της αντιπάλου, οργανωμένη ομάδα αμυντικά, επιθετική μπροστά.

Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο θα μπορούσαμε να πούμε ότι το 0-0 θα ήταν πιο δίκαιο. Ωστόσο, πρέπει να δεχθούμε την ήττα και να συγχαρούμε τον αντίπαλο".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μπέντο τόνισε : "Ο αριθμός των τελικών συνδυάζεται με τον αριθμό των επιθετικών. Στο προηγούμενο παιχνίδι καταφέραμε να σκοράρουμε, όχι όμως σε αυτό. Αυτό πρέπει να συνδυάζεται με τη δυναμική της ομάδας να ανοίγει χώρους και διαδρόμους και να δημιουργεί ευκαιρίες. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα μας δεν είχε την ταχύτητα και τη δυναμική που έπρεπε για να απειλήσει τον αντίπαλο. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλά τοποθετημένος και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε το επιθετικό παιχνίδι που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο άμεσο το παιχνίδι του αντιπάλου, ο οποίος γνωρίζει να παίζει καλά τις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι των αντιπάλων μας ήταν αυτό που μας δυσκόλεψε στο να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK