Μπήκε στο μάτι του Ολυμπιακού αλλά καταλήγει στην ουραγό της Serie A!

Ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Μπακαρί Σανιά αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και όλα δείχνουν πως ο Γάλλος σέντερ μπακ μετακομίζει στο Καμπιονάτο για χάρη της... Μπενεβέντο!

France's Bacary Sagna, N'Golo Kante and Adil Rami, from left, celebrate after winning 2-0 during the Euro 2016 semifinal soccer match between Germany and France, at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, July 7, 2016. (AP Photo/Michael Probst)
France's Bacary Sagna, N'Golo Kante and Adil Rami, from left, celebrate after winning 2-0 during the Euro 2016 semifinal soccer match between Germany and France, at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, July 7, 2016. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Το όνομα του Μπακαρί Σανιά "έπαιξε" ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και η στήλη "Ερυθρός Σταυρός" σας έδωσε την Παρασκευή ζουμερές λεπτομέρειες από όλο το story με τον Γάλλο διεθνή άσο και το πότε μίλησαν μαζί του οι πρωταθλητές Ελλάδας για ενδεχόμενο συνεργασίας.

Τώρα το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου έκλεισε, όμως αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τον παίκτη από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική Ιταλία, το Καμπιονάτο θα είναι ο νέος σταθμός στην γεμάτη καριέρα του μετά από 10 χρόνια στην Premier League με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που φέρεται να είναι μία ανάσα από το να τον κάνει δικό της είναι η Μπενεβέντο που τον πολιορκεί για πάνω από έναν μήνα, με την ομάδα του Ντε Τζέρμπι να βλέπει τον έμπειρο άσο (κλείνει τα 35 στις 14 Φεβρουαρίου) ως το τελευταίο χαρτί της στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, ούσα 12 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι εκπρόσωποί του ήρθαν με την Μπενεβέντο και θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα από την ερχόμενη εβδομάδα, με το τελευταίο του επίσημο ματς να καταγράφεται στις 21 Μαΐου 2017, όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουότφορντ.

Update: Τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ το πρωί του Σαββάτου επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο λίγες ώρες αργότερα, με την Μπενεβέντο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπακαρί Σανιά.

Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, τονίζοντας μάλιστα πως έχει οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK