Μπουχαλάκης: "Το γκολ ήταν ό,τι καλύτερο"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, το γκολ που σημείωσε, ενώ σχολίασε και την κίνηση των διαρκείας των "ερυθρόλευκων".

Μπουχαλάκης: "Το γκολ ήταν ό,τι καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 του Πανιωνίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των "ερυθρόλευκων" στην αναμέτρηση. Ο 22χρονος μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά τη λήξη του αγώνα και αναφέρθηκε στο ιδανικό ξεκίνημα τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Super League:

"Γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες στο Καραϊσκάκη έχουν πιο αμυντική λειτουργία και ήμασταν προετοιμασμένοι. Προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πιέσουμε ψηλά, ώστε να τους κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γινόταν μέσα στην εστία τους.

Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε εν μέρει και στο δεύτερο σίγουρα μπήκαμε πιο δυνατά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Νομίζω ότι η πίεση ψηλά είναι ένα στοιχείο του προπονητή μας το οποίο δουλεύουμε από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Και ο καθένας από το δικό του πόστο προσπαθεί να το υλοποιήσει. Κάναμε φάσεις από το τρανζίσιον και την πίεση ψηλά και νομίζω ότι θα είναι ένα από τα δυνατά μας στοιχεία τη φετινή σεζόν".

Για το γκολ που πέτυχε επί του Πανιωνίου:

"Το γκολ αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να περιμένω στην πρεμιέρα για τη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε με δουλειά και να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά".

Για την κίνηση των διαρκείας:

"Δείχνει την... δίψα που έχει ο κόσμος για την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τα δίνουμε όλα για να τους δίνουμε χαρά και να τους φέρνουμε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και το γήπεδο".

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0

Φορτούνης: "Έκανα το κοντρόλ φέρνοντας την μπάλα μπροστά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK