Μπράβο στον Παναθηναϊκό από τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε την οργή του για την απόφαση της δικαιοσύνης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον Ολυμπιακό, έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον... Παναθηναϊκό!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ποιο ματς με τον Πλατανιά; Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν ασχολήθηκε ούτε στο ελάχιστο με το 4-0 του Ολυμπιακού στα Χανιά που τον διατηρεί σε τροχιά τίτλου αλλά επέλεξε να ασχοληθεί με όλα τα φλέγοντα θέματα της ελληνικής αθλητικής επικαιρότητας και ήταν χειμμαρώδης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που δεν άρχισε ποτέ και η απόφαση για επιστροφή των βαθμών στον "Δικέφαλο" μετά την πρωτόδικη τιμωρία του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου των Πειραιωτών, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί συνολικά από τους "ερυθρόλευκους" αλλά και στην ανακοίνωση που έβγαλε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Παναθηναϊκός.

Μία ανακοίνωση που βρήκε μάλιστα απόλυτα σύμφωνο τον Σάββα Θεοδωρίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ:

"Εχουν διαλύσει και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αρχίσω τελείως αντίστροφα σήμερα. Θα αρχίσω από την ανακοίνωση και μπράβο τους, του Παναθηναϊκού. Ο οποίος επεσήμανε σήμερα ότι η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει όλα τα όργανα, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία".

"Είναι χοντρά αυτά που λέγονται και δεν θα την πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον οποιοδήποτε επιχειρηματία. Για να τα λέει ο Παναθηναϊκός κάπου στηρίζεται. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή υπήρχε συμμαχία τριών ομάδων και ο Ολυμπιακός ήταν απ' έξω".

"Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο αυτό. Τα μνημόνια να περνάνε βράδυ και τώρα είδαμε δικαστικές αποφάσεις να βγαίνουν στις 3 το πρωί. Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για την ελληνική δημοκρατία για τους νόμους της Ελλάδος και για οτιδήποτε γίνεται στην Ελλάδα".

"Δεν υπάρχει αρχή και τέλος παιχνιδιού. Στο εξωτερικό θα μας κοροϊδεύουν, ας πάνε να το αναλύσουν αυτό στο εξωτερικό και να πουν ότι χτυπήσανε τον προπονητή από τη θύρα που τους είχα επισημάνει το πρωί. Δύο επικίνδυνα μέρη υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, η θύρα 4 που είναι τα σημαιάκια του κόρνερ και οι επίσημοι. Η φυσούνα που βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Τους το είχα επισημάνει δέκα φορές το πρωί σαν να τους έλεγα προσέξτε γιατί αν γίνει ζημία από εκεί θα γίνει. Δεν μιλούσαν, έκαναν τους έξυπνους".

"Αφήσανε στην άκρη όλες τις ομαδάρες της Θεσσαλονίκης με ιστορία. Ούτε με τον Αρη είχαμε ποτέ τέτοια, ούτε με την Καλαμαριά, ούτε με τον Ηρακλή. Ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης και φοβάμαι μήπως δεν ανέβει και ο Αρης κατηγορία. Το λέω και ας καθίσουν στη Θεσσαλονίκη να ψαχτούν. Εχει αρχίσει ένα τρομακτικό παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού".

"Πάντα πίστευα στη ζωή μου σε δύο πράγματα, στη δικαιοσύνη και στην Αστυνομία. Μην με απογοητεύσουν και οι δύο. Τώρα με το ποδόσφαιρο γίνονται σημεία και τέρατα. Δεν μπορεί να γίνεται χαμός σε ένα γήπεδο και να μην γράφει η αστυνομία όσα συνέβησαν. Δεν γίνεται. Πήγανε, δεν μιλήσαμε, γύρισαν όλη την Ελλάδα, έσπασαν όλα τα γήπεδα και η αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι. Στείλαμε βίντεος και φωτογραφίες. Αυτά δεν ήταν οι δικαστές;"

"Κύριε Τσίπρα και όλη η κυβέρνηση αφήστε τον Ολυμπιακό ήσυχο. Εγώ πολιτικά δεν με ενδιαφέρουν τι θα κάνουν. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός. Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, του έχετε αφαιρέσει 14 βαθμούς και μπορώ να το αποδείξω με βιντεοκασέτες και τα πάντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK