Νέο μήνυμα με νόημα από τον Πασιένσια

Ο Γκονσάλο Πασιένσια δεν το βάζει κάτω παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του και το φρόντισε να στείλει σχετικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του είναι ο λόγος που δεν επιτρέπει στην παρούσα φάση στον Γκονσάλο Πασιένσια να αγωνιστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, με το νεαρό Πορτογάλο επιθετικο να δηλώνει ωστόσο δυνατός και έτοιμος να παλέψει για να αφήσει πίσω του αυτή την άσχημη περίοδο της ζωής του.

"Μείνε δυνατός. Μείνε ήρεμος. Συνέχισε να προσπαθείς. Οι δύσκολοι δρόμοι οδηγούν συχνά σε όμορφους προορισμούς", ήταν το σχόλιο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο άσος των "ερυθρολεύκων".

Keep Strong . Keep Calm . Keep Going . Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations .

A photo posted by Gonçalo Paciência (@goncalopaciencia) on

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα Πασιένσια μετά το πρόβλημα με την καρδιά του  

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.