Ντουρμάζ: "Ο Ζλάταν μου είπε έρθω στον Ολυμπιακό"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τον Τζίμι Ντουρμάζ να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Σουηδός άσος σε συνέντευξή του σε ελληνικό μέσο.

Ντουρμάζ: "Ο Ζλάταν μου είπε έρθω στον Ολυμπιακό"

Μεταξύ άλλων ο Ντουρμάζ ανέφερε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

"Πραγματικά μερικές φορές έβαζα τα γέλια με αυτά που άκουγα να λένε. Ποιός αλήθεια μπορεί να αμφισβητήσει, για αυτό και αν ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα με τριάντα βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και όλοι απλά να μας ακολουθούν. Κάναμε μόνο μία ήττα και αυτή όλοι ξέρουν πως και γιατί. Με την ΑΕΚ παίζοντας με εννέα παίκτες, ένα ανύπαρκτο πέναλτι και δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία, ακόμα και όταν έπαιζαν περισσότεροι. Όποιος τα λέει αυτά είναι άσχετος και δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο".

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως θα μείνει εκτός Champions League: "Με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου το είπε. Του είπα κόψε την πλάκα και άσε με να φάω. Πάρε με μετά από μία ώρα να μιλήσουμε και να κάνουμε αστειάκια. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, γιατί είχα παίξει καλά με την Εθνική ομάδα της χώρας μου, είχα κάνει καλή προετοιμασία και ο προπονητής έδειχνε να με υπολογίζει. Κάποια στιγμή είπα μέσα μου είναι αδύνατο αυτό που συμβαίνει, γιατί ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή αυτή η διοργάνωση και πόσο θέλεις να παίξεις και να διακριθείς. Άλλο επίπεδο και άλλη φιλοσοφία".

Για το αν σκέφτηκε να φύγει: "Κάποια στιγμή απογοητεύτηκα πήγαινα σπίτι και ήθελα να τα σπάσω όλα. Ευτυχώς είχα την γυναίκα μου και την κόρη μου και με ηρεμούσαν. Είχαν περάσει όλα από το μυαλό μου και είχα πει στο μάνατζέρ μου να ψάξουμε να βρούμε ομάδα για να φύγω. Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα, αλλά όλα άλλαξαν με την αλλαγή του προπονητή. Από την στιγμή που ήρθε ο Σίλβα βρήκα την ψυχολογία μου, άλλαξαν τα πράγματα προς το καλύτερο και είχα μεγαλύτερη διάθεση για να δουλέψω, γιατί κάτι έβλεπα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είπα στον μάνατζέρ μου να κλείσει όλες τις πόρτες και τις συζητήσεις με τις ομάδες που κάνει γιατί θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και νιώθω καλά".

Για το ποιον συμβουλεύτηκε πριν έρθει στον Ολυμπιακό: "Με τον πρώτο που μίλησα ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Του ζήτησα την άποψή του για την επόμενη κίνηση που θα κάνω και την πρόταση που είχα. Μου είχε πει αν πας στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα θα είναι σαν να πας στο Παράδεισο. Και τελικά, αφού υπέγραψα και μετά από καιρό όταν μιλήσαμε με ρώτησε πως είναι τα πράγματα και μου απάντησε ότι κάτι ήξερε που με προέτρεψε να έρθω εδώ. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, πάλι μου έλεγε ότι θα αλλάξουν και θα έρθουν καλές στιγμές και θα δικαιωθώ και εγώ και εσύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK