Ο επόμενος "ερυθρόλευκος" που... χαιρετάει

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, βασικός στέλεχος τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι, σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα.

“Αντίο” αναμένεται να πει στον Ολυμπιακό ο Ομάρ, καθώς αμφότερες οι δύο πλευρών συμφωνούν στο να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Εννοείται πως ο Νορβηγός μπακ δεν μπορεί να φύγει ελεύθερος, καθώς, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και γι' αυτό θα πρέπει να φέρει πρόταση στους “ερυθρόλευκους”, που θα τους ικανοποιήσει και έπειτα ν' αποχωρήσει.

Η χρηματιστηριακή αξία του 26χρονου αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt και στον “Κόκκινο Πρωταθλητή” διαβάζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σ' ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομάρ φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 27 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ...

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.