Ο Φορτούνης ήθελε τον... Γερμανό του!

Ο γυμναστής των ποδοσφαιρικών σταρ, Γιανίκ Ομπενάουερ έχει πάρει πατριωτικά τη δουλειά με τον Κώστα Φορτούνη. Ο άσος του Ολυμπιακού θέλει να... πετάει τη νέα σεζόν κι αν δει κανείς τι κάνει με τον Γερμανό, τότε φαίνεται ότι κάτι καλό "χτίζεται" (VIDEO).

Ο Φορτούνης ήθελε τον... Γερμανό του!

Είχατε διαβάσει στις 4/6 στη στήλη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ότι ο γυμναστής δημοφιλών ποδοσφαιριστών ονόματι Γιανίκ Ομπενάουερ έχει έρθει στην Ελλάδα με "ειδική αποστολή" να... εκτοξεύσει τον Κώστα Φορτούνη.

Πράγματι, ο πρώην τρέινερ της Χόφενχαϊμ και προσωπικός γυμναστής των Φιρμίνο, Ντράξελ, Μέγερ δείχνει να έχει πάρει... πατριωτικά τη δουλειά με τον Φορτούνη, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Την Τετάρτη (6/6) ο Ομπενάουερ "ανέβασε" στο Instagram (όπως κάνει με όλους τους πελάτες του) βίντεο με απόσπασμα από τις προπονήσεις που κάνει με τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και το δίδυμο δείχνει ότι... φορτσάρει.

O 47χρονος Γερμανός που τυγχάνει και πρωταθλητής στο crossfit συνόδεψε το βίντεο που "ανέβασε" και με τα εξής λόγια έμπνευσης: " Η δύναμη και ο έλεγχος μαζί δημιουργούν... ποδόσφαιρο πέρα από τα όρια ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK