Ο Γούτας παίζει, η τύχη του δουλεύει, ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του

Παρά το γεγονός ότι άρχισε κάπως μουδιασμένα στο Βέλγιο, ο Δημήτρης Γούτας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Κορτράικ και πλέον είναι βασικός στην ενδεκάδα της ομάδας σε κάθε αγωνιστική.

Ο Γούτας παίζει, η τύχη του δουλεύει, ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του

Εννοείται ότι για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό από την Καβάλα, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει με τη μορφή δανεισμού, θα γίνει ... παιχνίδι το καλοκαίρι και μάλιστα όχι από έναν σύλλογο.

Η τωρινή ομάδα θα έβλεπε με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο εξαγοράς των δικαιωμάτων του αλλά εσχάτως έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται και σύλλογοι μεγαλύτερης δυναμικής οι οποίοι όμως δεν έχουν καταθέσει επισήμως το ενδιαφέρον τους, άλλωστε είναι ακόμη νωρίς.

Το... μαχαίρι των εξελίξεων βέβαια θα το κρατήσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Αν θελήσει να εντάξει ξανά τον πρώην στόπερ της Ξάνθης στο ρόστερ του, κάθε συζήτηση θα σταματήσει εκεί.

Αν όμως επιλέξει το δρόμο της πώλησης των δικαιωμάτων του παίκτη, τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στο τραπέζι θα πέσει παραπάνω από μία πρόταση γεγονός σίγουρα πολύ ενδιαφέρον για ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός που έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να πουλάει και μάλιστα σε καλές τιμές.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για όλα τα παραπάνω είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ο Γούτας. Μέχρι στιγμής έχει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες 90λεπτες, και άλλη μία στο Κύπελλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK