Ο Καραπαπάς καλωσόρισε τον Χριστοδουλόπουλο με ένα... λιοντάρι!

Λίγα μόλις λετπά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο Κώστας Καραπαπάς τον "υποδέχτηκε" με δυναμικό ποστάρισμα!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από δύο σεζόν στα κιτρινόμαυρα και στην ΑΕΚ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άρχισε ήδη να προβάρει τα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (15/5) την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ένας από τους πρώτους μάλιστα που φρόντισαν να τον "καλωσορίσουν" στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον ήταν ο Κώστας Καραπαπάς, με τον διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ να ανεβάζει -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram- φωτογραφία του παίκτη με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και ένα λιοντάρι για φόντο, και την εξής φράση μέσα στη φωτογραφία: "Μια φορά λιοντάρι, για πάντα λιοντάρι".

Όσο για το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία; "Καλώς ήρθες σπίτι σου!", θέλοντας προφανώς να τονίσει το γεγονός πως ο Χριστοδουλόπουλος ήταν υποστηρικτής του Ολυμπιακού σε νεαρή ηλικία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK