Ο Καραπαπάς πήρε θέση για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη

Θέση για το χυδαίο πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

"Θάνατος στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Να καούν στην κόλαση", ήταν το περιεχόμενο του πανό που σήκωσαν οπαδοί του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το οποίο ανέβηκε δύο φορές συνολικά για να κατέβει ισάριθμες κατ' απαίτηση του διαιτητή Κομίνη.

Ο Κώστας Καραπαπάς κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των δύο προπονητών, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να τονίζει:

"Εμείς δεν θέλουμε να υπάρχουν υβριστικά πανό για κανέναν στο γήπεδό μας. Εγώ δεν ξέρω ρωσικά. Ζήτησε ο ΠΑΟΚ να κατέβει το πανό αυτό και κατέβηκε.

Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει στοχοποιηθεί περισσότερο και από κάθε άλλον και πρώτος και όχι ο κ. Σαββίδης. Πρώτοι εμείς έχουμε στοχοποιηθεί τόσο. Δεν είδαμε τότε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη".

NBA

Το small ball των Lakers δεν πιάνεται

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κείμενο με τίτλο "δεν έφτανε ο LeBron James". Διάβασε τι έκανε στην πρεμιέρα και πιο σχήμα των Lakers μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό για όλους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".