Ο Καραπαπάς συνέδεσε το Grexit με Τσίπρα και ΠΑΟΚ

Η Ελλάδα απειλείται πλέον σοβαρά να μπει σε ποδοσφαιρική καραντίνα με ολέθριες συνέπειες και ο Κώστας Καραπαπάς έδειξε με το δάχτυλο τους Τσίπρα, Βασιλειάδη αλλά και τον ΠΑΟΚ.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ βγήκε μετά από 18 ημέρες και επεφύλασε άσχημα μαντάτα για το ΠΑΟΚ (αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το νέο πρωτάθλημα) και τον Ιβάν Σαββίδη (απαγόρευση εισόδου για τρία χρόνια), παρόλα αυτά ουδείς γνωρίζει πως αν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο του Grexit να ελλοχεύει.

Αυτή μάλιστα είναι η εισήγηση του Χέρμπερτ Χούμπελ, επιτρόπου παρακολούθησης της ΕΠΟ εκ μέρους των UEFA και FIFA και μένει να δούμε αν θα έχουμε κάποια αλλαγή δεδομένων ώστε το καραβι του ελληνικού ποδοσφαίρου να καταφέρει να μην πέσει στα... βράχια.

Όσον αφορά στο ποιος είναι ο "ένοχος" για αυτό το κλίμα εσωστρέφειας που έχει σκεπάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κώστας Καραπαπάς έδειξε με το δάχτυλό του, αποδίδοντας ευθύνες στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

"Αν δεν κατάλαβε ο κύριος Βασιλειάδης ή κάποιος άλλος γιατί πάμε σε Grexit, να βοηθήσουμε: Πάμε σε Grexit γιατί περίμεναν να φύγει ο Τσίπρας απο την Θεσσαλονίκη για να βγάλουν την απόφαση για τον ΠΑΟΚ", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK