Ο Καραπαπάς τρολάρει Δημάτο, Γαρρή

Με το ίδιο νόμισμα – μέχρι και με την ίδια ...γραμματοσειρά – απάντησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Καραπαπάς στους ομολόγους του σε (κυρίως) ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, Ανδρέα Δημάτο – Σταμάτη Γαρρή αντίστοιχα.

Με το που ολοκληρώθηκε το ματς ΠΑΟ- Ξάνθη 1-2 στην Λεωφόρο, λοιπόν, ο Καραπαπάς ποστάρησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : “Άρχισαν οι ομορφιές...”!! Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχε ποστάρει χθες βράδυ και στον αντίστοιχο λογαριασμό του ο Δημάτος, αμέσως μετά την λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Ανσαριφάρντ ενώ ακολούθησε σήμερα το σχετικό ποστάρισμα του Γαρρή: “ Τα...όργανα άρχισαν”!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: οι Διευθυντές Επικοινωνίας Ολυμπιακού και ΑΕΚ χρησιμοποιούν για τα ποσταρισμά τους κινητά iPhone...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δημάτος: "Αρχισαν οι ομορφιές..."
Γαρρής: "Άρχισαν τα... όργανα"

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...