Ο Καρσελά έχει (νέο) μήνυμα από τον Τάκη

Διαδοχικοί οι αποκλεισμοί του Μεχντί Καρσελά από την αποστολή του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής τον άφησε εκτός και της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα δείχνοντας τις προθέσεις του ενόψει Ιανουαρίου.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
carcela EUROKINISSI

Αποδεδειγμένα πια ο Μεχντί Καρσελά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Τάκη Λεμονή - ούτε καν στις δεύτερες.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε να συμπληρώσει αυτόν του αγώνα με την Κέρκυρα και την απογοήτευση για την 90λεπτη εμφάνιση με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο.

Ο βιρτουόζος Μαροκινός εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος προτιμάει τους εργάτες Σεμπά και Πάρντο για τις πτέρυγες. Μένει βέβαια να δούμε μήπως βρεθεί χώρο για τον Μάρκο Μάριν στα άκρα, που σκόραρε στην Κέρκυρα, βοηθώντας πολύ στην ανατροπή του 1-0.

Κατά τ' άλλα, από την ερυθρόλευκη αποστολή αποκλείστηκαν οι Βούκοβιτς, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Νικολάου, Εμενίκε και ο τιμωρημένος-τραυματίας Οφόε, που θα παλέψει για να προλάβει τη Γιουβέντους.

Η 20άδα του Ολυμπιακού: Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK