Ο Κασάμι είναι εδω! "Εχω συμβόλαιο..."

O Παϊτίμ Κασάμι δεν είχε πάρει μέχρι στιγμής θέση για όσα ακούγονται για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Το έκανε την Τρίτη στο twitter και ήταν απόλυτος στην τοποθέτησή του. Δείτε τι έγραψε.

Πολλά λέγονται/ακούγονται/γράφονται για το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστείο καθόλου η δική του φώνη.

Πλέον έγινε και αυτό. Ο Ελβετός τοποθετήθηκε μέσω twitter και ξεκαθάρισε, κυρίως προς τα media, ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Κάποια από αυτά που λέγονται στα media είναι ενοχλητικά. Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και σας παρακαλώ να το σεβαστείτε" τόνισε ο Ελβετός άσος.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...