Ο Κούμαν "έκοψε" τον Μιραλάς και έβαλε φωτιά στον Ολυμπιακο!

Ο Ρόναλντ Κούμαν φούντωσε περισσότερο τα σενάρια περί επιστροφής Μιραλάς στον Ολυμπιακό αφού τον άφησε εκτός αποστολής από το ματς με την Τσέλσι.

Everton's Kevin Mirallas cel;ebrates his goal during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Everton at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 28, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Everton's Kevin Mirallas cel;ebrates his goal during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Everton at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 28, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Από το βράδυ του Σαββάτου αρκετά είναι τα αγγλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κάνει το μεγάλο "μπαμ" με την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο μεγάλο λιμάνι και αυτό που προξενεί εντύπωση είναι πως τόσο ο παίκτης όσο και η... Έβερτον φροντίζουν να ενισχύουν τη φημολογία αυτή.

Ο Βέλγος άσος "βοήθησε" από την πλευρά του μέσα από τρία likes που θέλησε να χαρίσει στον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Instagram σε διάφορα ποσταρίσματα που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λαμία (έκανε like στην 11άδα των "ερυθρολεύκων", στον κόσμο και στο τελικό σκορ) ενώ το μεσημέρι της Κυριακής ήταν η σειρά της Έβερτον.

Αυτό έγινε μέσω της απόφασης του Ρόναλντ Κούμαν να αφήσει τον 29χρονο Βέλγο εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Τσέλσι στο Λονδίνο, και ενώ σε όλα τα προηγούμενα επίσημα ματς των "ζαχαρωτών" από το ξεκίνημα της σεζόν ο Μιραλάς είτε ήταν βασικός, είτε μπήκε ως αλλαγή, είτε δεν έπαιξε αλλά ήταν στην 18άδα.

Συγκεκριμένα: στις 12 Αυγούστου μπήκε αλλαγή στο 77' στο 1-0 επί της Στόουκ (1η αγωνιστική Premier League) στις 17 Αυγούστου ήταν βασικός στο 2-0 επί της Χάιντουκ παίζοντας 76 λεπτά (Europa League), στις 21 Αυγούστου έμεινε στον πάγκο στο 1-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι ενώ στις 24 Αυγούστου έμεινε και πάλι στον πάγκο στο 1-1 με την Χάιντουκ.

ΤΑ ΤΡΙΑ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ LIKES ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ:

Ο Κούμαν "έκοψε" τον Μιραλάς και έβαλε φωτιά στον Ολυμπιακο!
Ο Κούμαν "έκοψε" τον Μιραλάς και έβαλε φωτιά στον Ολυμπιακο!

Η 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ:

Ο Κούμαν "έκοψε" τον Μιραλάς και έβαλε φωτιά στον Ολυμπιακο!

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK