Ο Λεμονής απάντησε για Καπίνο και Ανσαριφάρντ

O Tάκης Λεμονής θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού κάτι που ισχύει τόσο για τον Στέφανο Καπίνο όσο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Διαβάστε τι δήλωσε σχετικά.

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Και ο Καπίνο και ο Ανσαριφάρντ θα επιστρέψουν κάποια στιγμή στο ροτέισον του Ολυμπιακού.

Ο Τάκης Λεμονής ρωτήθηκε σχετικά από την Nova για αμφότερους και έδωσε απαντήσεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Για τον Καπίνο τόνισε: Γιατί να μην ενεργοποιηθεί; Ο Στέφανος είναι ένα από τα παιδιά του Ολυμπιακού, πρέπει και αυτός να προσπαθεί, να είναι πάντα σε ετοιμότητα.

Για τον Ανσαριφάρντ: Ο Καρίμ ήταν πολύ θετικό το ότι σκόραρε δύο φορές με την Εθνική, είχε μία ταλαιπωρία από το ταξίδι, θα δούμε και μετά την προπόνηση αλλά και αυτός πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να προσπαθήσει αρκετά, το κάνει, είμαι ευχαριστημένος και από τον χαρακτήρα του, θα έχει και αυτός την ευκαιρία του.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.