Ο λόγος που πάει να "κουμπώσει" το δίδυμο Μποτία-Βιάνα

Γιατί ο Πάουλο Μπέντο άφησε έξω τον Μανουέλ Ντα Κόστα από τον αγώνα της Τετάρτης (8/2, 19.30) με τον Ατρόμητο και σκέφτεται να ξαναπάει με τον Ισπανό και τον Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θα περίμενε κανείς ότι ο Μανουέλ Ντα Κόστα θα καθόταν τουλάχιστον στον πάγκο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Όμως, ο Πάουλο Μπέντο προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής και λογικά θα τον επαναφέρει στη 18άδα με την ΑΕΛ το Σάββατο (11/2).

Οπότε, με Μποτία και Βιάνα θα πάει αύριο (8/2, 19.30) κόντρα στους Περιστεριώτες στο ματς του Καραϊσκάκη. Ποιος ο λόγος που ο Μαροκινός θα ξανακάτσει στην εξέδρα και θα δει πάλι τους Μποτία – Βιάνα στο κέντρο της άμυνας;

Όπως μας μεταφέρθηκε από το Ρέντη, ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Ο Ντα Κόστα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα με την Οσμάνλισπορ την παραπάνω Πέμπτη (16/2). Θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στους Τούρκους, εξαιτίας της κίτρινης κάρτας που είχε δεχτεί στην Λευκωστία στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Για αυτό το λόγο θέλει να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στους Μποτία και Βιάνα για να “κουμπώσουν” ενόψει της αναμέτρησης με την Οσμάνλισπορ. Είναι περίεργο πάντως που ο Μπέντο δεν τον έχει ούτε καν στον πάγκο.

Σίγουρα αρκετοί δεν περίμεναν ότι ο Ντα Κόστα θα ξεκινούσε, γιατί ο κόουτς των Πειραιωτών σκοπεύεινα πάει με τον Ισπανό και τον Βραζιλιάνο στόπερ μέχρι και το πρώτο ματς με την Οσμάνλισπορ. Αντιθέτως, εκτιμούσανότι τουλάχιστον θα καθόταν έστω στον πάγκο. Τελικά, προτιμήθηκε ο Νικολάου, ενώ υπάρχει και ο Ρέτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην εξέδρα ο Ρομαό, "μέσα" Μπουχαλάκης και Καρίμ
Το...ετήσιο μυστήριο με τον Ιντέγε!
Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσό για τον Μιλιβόγεβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK