Ο Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα: "Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη θέλοντας να "ανεβάσει" παίκτες και τεχνικό τιμ ενόψει των συνεχόμενων δύσκολων αγώνων που έπονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Διαβάστε τι ζήτησε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και ποια αναφορά έκανε για τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League με πειστικές εμφανίσεις απέναντι σε Παρτίζαν και Ρίεκα στα προκριματικά (3 νίκες - 1 ισοπαλία ο απολογισμός) ενώ και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε εξαιρετικά την προσπάθεια για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου, έχοντας 2 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές με ΑΕΛ και Λαμία.

Αυτό όμως δεν κάνει τους Πειραιώτες να εφησυχάζουν και να επαναπαύονται αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως η σεζόν βρίσκεται μόλις στην έναρξή της και ακολουθεί μπαράζ από δύσκολους αγώνες, ειδικά στο Champions League όπου τον περιμένουν κατά σειρά Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Λίγο μάλιστα πριν την επιστροφή της ομάδας στις υποχρεώσεις της μετά τα ματς των εθνικών ομάδων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να δώσει το στίγμα του: επισκέφτηκε την Πέμπτη (7/9) το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και μίλησε σε παίκτες και προπονητή.

"Είμαστε και φέτος πολύ δυνατοί και τα θέλουμε όλα", ήταν το ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τονίζοντας παράλληλα στον Χάσι και στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει "να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας".

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μεταξύ των παικτών και του προπονητή (αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Μπέσνικ Χάσι) ενώ επισήμανε πως αρχής γενομένης από το ματς με την Ξάνθη το Σάββατο "πρέπει η ομάδα να κάνει αυτό που μπορεί και να δώσει χαρά στον κόσμο".

Μετά την ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στο τέλος συνάντηση με τους αρχηγούς, όπου και σε αυτούς εξέφρασε τη στήριξή της διοίκησης και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς ενόψει των δύσκολων αγώνων που υπάρχουν αυτό το δίμηνο σε Super League και Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK