Ο Μαρινάκης για τα θύματα της θύρας 7

Η 8η Φεβρουαρίου είναι μία μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφιερωμένη αποκλειστικά στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τίμησε τη μνήμη των 21 θυμάτων της θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους τη μαύρη μέρα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, απέστειλε μήνυμα εις μνήμην των αδικοχαμένων φιλάθλων, δηλώνοντας πως θα είναι πάντα "παρόντες" σε κάθε γήπεδο, σε κάθε σπορ που αγωνίζονται οι "ερυθρόλευκοι".

"Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης για εμάς, για όλους στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Οι 21 φίλαθλοι που έχασαν τη ζωή τους, τόσο άδικα και πρόωρα, θα είναι πάντα μαζί μας, στις καρδιές και στις μνήμες μας, αλλά και σε κάθε αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε σπορ. Πάντα παρόντες."

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.