O μικρός... ερυθρόδερμος που "τρέλανε" το Καραϊσκάκη!

Ο 7χρονος πιτσιρικάς, που προκάλεσε αίσθηση με το καταπληκτικό ερυθρόλευκο κούρεμα στον αγώνα απέναντι στη Βέροια, είναι δεινός σκόρερ και, φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον έχουν εντάξει ήδη στα τμήματα υποδομής του συλλόγου! Διαβάστε την ιστορία του και τους αγαπημένους του παίκτες...

O μικρός... ερυθρόδερμος που "τρέλανε" το Καραϊσκάκη!

Έκανε του... κεφαλιού του o 7χρονος ποδοσφαιριστής της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη, Παναγιώτης Μυλωνάς. Ο μικρός που εντυπωσίασε τους πάντες στον αγώνα της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Βέροια. Ο πιτσιρικάς, εδώ και μερικούς μήνες, ανήκει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Για πρώτη φορά στη ζωή του ειδοποιήθηκε στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ότι θα συνοδεύσει τις ενδεκάδες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και... τρελάθηκε!

Όλη η γειτονιά του στο Περιστέρι πληροφορήθηκε το γεγονός και ένας φίλος του πατέρα του, ο οποίος είναι κομμωτής, αλλά ασχολείται και με τατουάζ πρότεινε να του φτιάξει το μαλλί, για να ταιριάζει με την περίσταση. Έτσι έγινε το... Ολυμπιακό κούρεμα και ο μικρός εμφανίστηκε στο γήπεδο, έτοιμος να ζήσει το όνειρο του.

Ο Παναγιώτης που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, έχει μάθει τα μυστικά της τέχνης από τον παππού του Δημήτρη Στεφάνου, ο οποίος έπαιζε μπάλα στον Πειραιά την εποχή του Δεληκάρη! Ολιλιπούτειοςεπιθετικός χρησιμοποιείμε ευχέρεια και τα δυο πόδια και μαθαίνει γρήγορα, όπως σημειώνει ο προπονητής του στη Σχολή, Χρήστος Σολωμός. "Από τη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, του αρέσει πολύ οΤσόριΝτομίνγκεςκαι οΚώσταςΦορτούνης", είπε ο πατέρας του, Αλέξης Μυλωνάς, ο οποίος πρόσθεσε:

" Ζει το όνειρο του. Είναι τρελός με τον Ολυμπιακό και έχει πάθος με το ποδόσφαιρο. Θέλει να παίξει στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το όνειρο του. Όταν του είπαν ότι θα μπει στο Καραϊσκάκη, δεν κοιμήθηκε".

Ο μικρός που είναι καιεπιμελήςμαθητήςμιλάεισ’ όλους με υπερηφάνειαγια την "τρέλα" του με τονΟλυμπιακό. Μάλιστα όπως πληροφορήθηκε το Contra.gr πρόκειται για ταλαντούχο σκόρερ!

Την περσινή σεζόν με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ( είχε προπονητές τους Γιάννη Σουλίδη, Δήμο Μούρα) "μέτρησε" πάνω από 50 γκολ και αφού δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων συνεχίζει πλέον στις ακαδημίες.

O μικρός... ερυθρόδερμος που "τρέλανε" το Καραϊσκάκη!
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK