Ο Μιραλάς έγινε Καρντόσο 14 μήνες μετά! Αλλά με μία σημαντική διαφορά...

Ο Κέβιν Μιραλάς όχι μόνο έδωσε τέλος στην γκίνια που τον κυνηγούσε εδώ και περίπου έναν χρόνο αλλά ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ θύμισε πρώην φορ του Ολυμπιακού. Διαβάστε το story.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είναι αλήθεια ότι περίμενε πώς και πώς να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα ο Κέβιν Μιραλάς αφού στα 10 πρώτα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι δεν είχε καταφέρει ούτε να "συνδεθεί" με τις αντίπαλες εστίες ούτε να δώσει κάποια ασίστ.

Και τελικά τα κατάφερε στην 11η προσπάθειά του, με τον Βέλγο να κερδίζει πέναλτι από τον Μαλσά στο 35ο λεπτό και να το εκτελεί εύστοχα (πήρε πρώτα τη σχετική άδεια από τον Ανσαριφάρντ που έχει την εντολή να αναλαμβάνει εκείνος τις εκτελέσεις), για να πετύχει το παρθενικό του τέρμα μετά τις 11 Μαρτίου του 2017 για λογαριασμό της Έβερτον.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν ήταν πάντως εντυπωσιακό μόνο το (μεγάλο) διάστημα της αφλογιστίας του αλλά και ο τρόπος που θέλησε να το πανηγυρίσει, καθώς προσποιήθηκε με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του πως έδιωχνε σκόνη από πάνω του, θέλοντας να καταδείξει την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αποτίναξε την κατάρα.

Ποιον πανηγυρισμό "αντέγραψε"; Αυτόν του Όσκαρ Καρντόσο τον Δεκέμβριο του 2016 σε μία εποχή που ο Παραγουανός επιθετικός έψαχνε απελπισμένα το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο στράικερ να βρίσκει τότε δίχτυα στο ίδιο γήπεδο (Περιβόλια) απέναντι στα Χανιά για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και να διώχνει και εκείνος την... σκόνη από πάνω του.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS

Η μόνη διαφορά στους πανομοιότυπους πανηγυρισμούς των δύο παικτών; Το γεγονός πως το γκολ του Μιραλάς μέτρησε κανονικά τώρα ενώ τότε, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Καρντόσο, είδε τον διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Φιγκέιρας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK