Ο Μπέντο θέλει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού

Επιτυχίες προκειμένου να είναι ευτυχισμένοι και περήφανοι οι φίλοι του Ολυμπιακού ζήτησε... από τον Άι Βασίλη ο Πάουλο Μπέντο.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο τόνισε πως αυτό που πραγματικά θέλει είναι να κάνει ευτυχισμένο και περήφανο τον κόσμο της ομάδας:

"Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι να συνεχίσει η ομάδα να έχει επιτυχίες και να παίρνει καλά αποτελέσματα. Να εξελίσσει και να βελτιώνει συνέχεια το παιχνίδι της και να γίνεται όλο και καλύτερη.

Αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι ο κόσμος και αυτοί που πραγματικά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, να είναι ευτυχισμένοι και ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν και περήφανοι για την ομάδα τους. Αυτό που εύχομαι σε όλους είναι να περάσουν καλά Χριστούγεννα κοντά στις οικογένειές τους. Και το πιο σημαντικό από όλα που δεν είναι άλλο από τη υγεία", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".