Ο Μποτία μιλά στη Marca για τη νέα διακοπή

H υπόθεση εμπρησμού της οικίας του Γιώργου Μπίκα και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο απασχόλησε και τον διεθνή Τύπο, με την ισπανική Marca να ζητά λεπτομέρειες για την υπόθεση από τον Αλμέρτο Μποτία.

Ο Μποτία μιλά στη Marca για τη νέα διακοπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και υποστήριξε πως μετά τα νέα δεδομένα είναι άγνωστο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες.

"Το πρωί πήγαμε για προπόνηση και δεν γνωρίζαμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Το απόγευμα ακούσαμε τα νέα σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι διαιτητή (σ.σ. εννοώντας τον Γιώργο Μπίκα), χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς πώς και γιατί συνέβη.

Ως αποτέλεσμα ακολούθησε η ανακοίνωση αναβολής των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες πώς έχει η κατάσταση.

Υπήρχαν περαιτέρω προβλήματα στην Ελλάδα την περσινή σεζόν, αλλά φέτος η διοργάνωση έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα. Αλλά τώρα, με τα νεότερα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μποτία μιλώντας στη "Marca".

News 24/7

24MEDIA NETWORK