O Ντεουλοφέου... έγινε Νασρί στον Ολυμπιακό!

Στο προσκήνιο επανεμφανίστηκε η περίπτωση του... free Σαμίρ Νασρί, ο οποίος δείχνει να ταυτίζεται με τα θέλω των πρωταθλητών Ελλάδας στη νέα εποχή Γκαρθία στο λιμάνι. Ραντεβού με τους "ερυθρόλευκους" γράφουν οι Γάλλοι ότι θα έχει ο παίκτης.

O Ντεουλοφέου... έγινε Νασρί στον Ολυμπιακό!

Στις 8 Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός διέψευδε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συζητά με τον Σαμίρ Νασρί, αλλά...

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο διεθνής Γάλλος winger επανέρχεται στο προσκήνιο για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων", μόλις μία ημέρα αφού το Contra.gr αποκάλυψε την προσπάθεια των πρωταθλητών να πυροδοτήσουν τη "βόμβα" Ντεουλοφέου, έπειτα απ' αυτήν του Κέβιν Μιραλάς.

Ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Σίτι έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ, και λίγες μόνο ώρες αφότου έγινε γνωστό το γεγονός ότι είναι free agent, γαλλικά δημοσιεύματα των συνέδεσαν εκ νέου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα ότι το βράδυ της Τετάρτης (31/1) θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων του με ανθρώπους του ελληνικού κλαμπ.

Στην εποχή Γκαρθία, πλέον, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς, αν αναλογιστεί κανείς πως πάλεψε την υπόθεση του Ντεουλοφέου. Σε καλή ηλικία δηλαδή και με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Τέτοιος είναι και ο Σαμίρ Νασρί, έστω κι αν η καριέρα του βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια.

Στο λιμάνι τα πράγματα δείχνουν ήσυχα, αλλά το γεγονός πως Εμενίκε και Καρσελά φεύγουν, δεν αποκλείει να "σκάσει" η... βόμβα. Ειδικά δε από τη στιγμή που ο Νασρί είναι μία περίπτωση παίκτη τον οποίο μπορείς να κλείσεις (αφού είναι ελεύθερος) και τις επόμενες ημέρες...

Από πλευράς Ολυμπιακού, πάντως, και μέσω του Κώστα Καραπαπά το θέμα Νασρί διαψεύστηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK