Ο Ολυμπιακός έδεσε τα 4 αστέρια του!

Επεκτάθηκαν για τα επόμενα 5 χρόνια τα συμβόλαια των Μανθάτη, Ρέτσου, Νικολάου και Ανδρούτσου.

Ο Ολυμπιακός έδεσε τα 4 αστέρια του!

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη στο Contra.gr καθώς λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα για το "τηλέφωνο που περιμένουν Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος για να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο πενταετές συμβόλαιο που έχει έτοιμο η ομάδα", η ΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστώνΘανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2021, απολαμβάνοντας την έμπρακτη στήριξη του συλλόγουκαι την πίστη στο ταλέντο τους.

Ο Ολυμπιακός έδεσε τα 4 αστέρια του!

Μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ»κ. Γιώργος Παύλουεξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, επισημαίνοντας παράλληλα την πίστη του στη δουλειά που γίνεται στηνΑκαδημία, αλλά και την εξέλιξη που μπορούν να παρουσιάσουν ακόμη!

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έδεσε τα 4 αστέρια του!

Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας", δήλωσε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Παιδιά, ελάτε να υπογράψετε…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK