Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτη από παλιά του “καψούρα”

Μπόλικες, γεμάτες... σεζόν έχει κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, πάντα με βάση τα πρωτοσέλιδα του Τύπου. Ωστόσο, τώρα, δεν είναι πια παίκτης. Έχει φορέσει κοστούμι, αγόρασε ένα κινητό παραπάνω και το έχει ρίξει στο... μανατζεριλίκι. Έφερε και ταλέντο στον Ολυμπιακό προ ημερών.

Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτη από παλιά του “καψούρα”

Για πολλά πολλά χρόνια ο Σέρβος, Μίλαν Γιοβάνοβιτς ερχόταν στην Ελλάδα, κυρίως για χάρη του Ολυμπιακού, ενώ κάποια στίγμα τ' όνομά του είχε "παίξει" για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά μέχρι το 2014 όταν πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, χωρίς ποτέ τελικά να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ή κάποια άλλη ελληνική τέλος πάντων...

Ο 37χρονος πια, πρώην εξτρέμ με πέρασμα από τη Λίβερπουλ έχει γίνει μάνατζερ. Άλλωστε ήταν πτυχιούχος στο κομμάτι του μάρκετινγκ και το... χαρτί δεν το άφησε κορνιζαρισμένο στον τοίχο.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος πίσω από την μεταγραφή του Λαζάρ Ραντέλοβιτς στον Ολυμπιακό η οποία επιβεβαιώθηκε από το μεγάλο λιμάνι την Πέμπτη (30/8). Είχε γραφτεί από την προηγούμενη πως το κονέ το έκανε πρώην διεθνής Σέρβος και η εφημερίδα "SPORTIME" και συγκεκριμένα η στήλη "Agent Greek" αποκαλύπτει στο φύλλο της Παρασκευής ότι αυτός είναι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί σαν παίκτης ο Γιοβάνοβιτς να μην ήρθε ποτέ στον Ολυμπιακό, έστω κι αν ήταν μεγάλη... καψούρα του κόσμου, ως μάνατζερ πάντως την έκανε τη "δουλίτσα" του. Καλή αρχή να του ευχηθούμε, γιατί ο άνθρωπος ενώ είχε σούπερ προτάσεις από Κίνα και Αραβία όταν έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ (σ.σ. 2014) κι είπε "όχι" για να αφιερωθεί στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών.

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK