O παίκτης της Λέγκια που θέλει ο Χάσι

Ο Ντεφούρ αποτελεί τον "εκλεκτό" Νο 1 του Μπέσνικ Χάσι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του νέου - Ολυμπιακού, αλλά και εναλλακτική του είναι Βέλγος, με χρηματιστηριακή αξία 5 εκ., που αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος του πολωνικού πρωταθλήματος. Διαβάστε το νέο όνομα στη λίστα του 46χρονου κόουτς!

Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Vadis Odjidja Ofoe AP

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός παρότι κινείται με απόλυτη μυστικότητα όσον αφορά στο θέμα της πρόσληψης του νέου τεχνικού, έχει καταλήξει και συμφωνήσει με τον Μπέσνικ Χάσι.

Μάλιστα αυτό επιβεβαιώνεται όχι μόνο απο την παρουσία του 46χρονου κόουτς στην Ελλάδα αλλά κι απο τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο που τον θέλουν να έχει βάλει μπροστά και τον μεταγραφικό προγραμματισμό της νέας του ομάδας. Ρίχνοντας απο ότι φαίνεται ιδιαίτερο βάρος στην απόκτηση αμυντικού μέσου - οργανωτή...

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως πέρα από τον Κοσοβάρο, Βελγοαναθρεμμένο πρώην τεχνικό της Άντερλεχτ, υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον για Βέλγους παίκτες, τους οποίους γνωρίζει και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Στίβεν Ντεφούρ είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση, με το όνομα του άσου της Μπέρνλι να βγαίνει στο προσκήνιο την Τρίτη ως υποψήφιου για το "μεγάλο λιμάνι". Συγχρόνως είναι μια δύσκολη και ακριβή περίπτωση αφού η Μπέρνλι έσκασε πέρσι 8,6 εκατ. στην Αντερλεχτ να τον αποκτήσει ενω το κασέ του ανέρχεται στα 2,8 εκατ. ετησίως( στην Αντερλεχτ έπαιρνε 1,5 μύρια το χρόνο και ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος ).

Απο οτι φαίνεται πάντως δεν είναι ο μοναδικός Βέλγος και μάλιστα μέσος που θέλει ο Χάσι στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Het Laatste Nieuws, ο εν δυνάμει "ερυθρόλευκος" προπονητής έχει βάλει στο στόχαστρό του και τον Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, τον οποίο γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους την περασμένη σεζόν στην Λέγκια Βαρσοβίας (αλλά και στο ξεκινημα της καριέρας του, στις Ακαδημίες της Αντερλεχτ, απο όπου πήρε μεταγραφή για το Αμβούργο). Άλλωστε την απόκτηση του Οφόε - είχε μείνει ελεύθερος απο την Νόργουιτς - εισηγήθηκε ο ίδιος, ο Χασι, στη διοίκηση του πολωνικού συλλόγου, πιστεύοντας στην αξία του (τον Αύγουστο του 2016).

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως ο ενώ ο Χάσι δεν... μακροημέρευσε στην Λέγκια, ο 28χρονος μέσος τον δικαίωσε για την εμπιστοσύνη του αφού όχι μόνο διακρίθηκε με την ομάδα του αλλά πήρε και τον τίτλου του καλύτερου παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν! Ο Οφόε που έχει χρηματιστηριακή αξία 5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την πολωνική ομάδα, έχει περάσει κι απο τις Νόργουιτς, Ροδεραμ, Κλάμπ Μπριζ, Αμβούργο, Αντερλεχτ, Γκενκ.

Βέβαια να παρατηρήσουμε πως ο Οφόε ουσιαστικά είναι παίκτης της ίδιας θέσης με τον Στήβεν Ντεφούρ, οπότε λογικά μιλάμε για τις δύο πρώτες επιλογές του ( δεν θα αποκτηθούν και οι δύο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK