Ο Πασιένσια της Πόρτο κοντά στον Ολυμπιακό

Ο Γκονσάλο Πασιένσια της Πόρτο προβάρει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης.

Ο Πασιένσια της Πόρτο κοντά στον Ολυμπιακό
Πασιένσια-Πόρτο

Ο νεαρός επιθετικός Γκονσάλο Πασιένσια, που ανήκει στην Πόρτο βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό για να καλύψει μία από τις θέσεις του επιθετικού, όπως επιβεβαιώνουν ΜΜΕ από την Πορτογαλία.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους "δράκους", ώστε να πλαισιώσει τον Μπράουν Ιντέγε και έναν εκ των Όσκαρ Καρντόσο και Κέβιν Κουράνι, για τους οποίους οι πρωταθλητές Ελλάδας επίσης βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του Πάουλο Μπέντο και του Μάρκο Σίλβα, ενώ ήδη έχει ακολουθήσει τους λογαριασμούς του Ολυμπιακού και του Αλεχάντρο Ντομίγκες στο instagram.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο γεννημένος την 1η Αυγούστου του 1994 στο Πόρτο Πασιένσια είναι γιος του πρώην διεθνή φορ των "δράκων", Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος μάλιστα προ ετών υπήρξε και υποψήφιος προπονητής του Ολυμπιακού.

Είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ προ εβδομάδων εκπροσώπησε τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με τον Αντρέ Μάρτινς, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο Γκονσάλο Μέντες Πασιένσια αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, στις οποίες ανήκει από τα 8 του. Το 2009-2010 παραχωρήθηκε δανεικός στην (χαμηλότερης κατηγορίας) Παντροένσε. Στις 12 Ιανουαρίου του 2014 έκανε ντεμπούτο με τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το "παρθενικό" τέρμα του σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2014, σε αγώνα κόντρα στη Φεϊρένσε.

Τον Ιανουάριο του 2015 πραγματοποίησε ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός στο Taça da Liga με την πρώτη ομάδα κόντρα στην Μπράγκα, ενώ σκόραρε στην ίδια διοργάνωση μία εβδομάδα αργότερα κόντρα στην Ακαδέμικα.

Η τελευταία ήταν και η ομάδα στην οποία παραχωρήθηκε την περσινή σεζόν, καταγράφοντας 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 69 εμφανίσεις και 19 τέρματα με Πόρτο Β, Πόρτο και Ακαδέμικα, ενώ με τις "μικρές" εθνικές ομάδες έχει 55 εμφανίσεις και 23 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δυνατά και ο Κουράνι
Μπρούνο Βιάνα, ο εκλεκτός του Μπέντο
"Έρχεται Αθήνα ο Τιοτέ"
Τα τρία γκολ του Πασιένσια στους Ολυμπιακούς Αγώνες
"Ο Ολυμπιακός παίρνει Ρολάντο και δίνει Πάρντο, Ντα Κόστα"
Ρομαό: Έρχεται για τον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός πήρε τερματοφύλακα που φεύγει δανεικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK