Ο Ρανιέρι "έστειλε" Ζιλέ στον Ολυμπιακό

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είπε αντίο στην Ναντ μέσω ανακοίνωσης όπου δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον Κλάουντιο Ρανιέρι και τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό του.

Ο Ρανιέρι "έστειλε" Ζιλέ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Εδώ και λίγες ώρες είναι "ερυθρόλευκος" καθώς έδωσε τα χέρια του με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας όμως ο Γκιγιόμ Ζιλέ δεν ξεχνάει το παρελθόν του και θέλησε να κλείσει κεφάλαιο Ναντ όπως άρμοζε.

Έτσι, αποχαιρέτησε τα "καναρίνια" μέσω ανακοίνωσης, στην οποία ευχαριστεί το σύλλογο που τον άφησε να φύγει, ζητάει συγγνώμη από τον πρόεδρο της Ναντ ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι πως με τη συμπεριφορά του τον ώθησε να εγκαταλείψει το σύλλογο και να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

"Σας ενημερώνω ότι εγκαταλείπω την Ναντ για να μετεγγραφώ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την οικονομική προσπάθεια που κατέβαλλε για να πληρώσει για μία μεταγραφή ενός παίκτη στην ηλικία μου. Ευχαριστώ επίσης την Ναντ που δέχθηκε την αναχώρηση μου, παρά την βούληση της διοίκησης της!

Θα ήθελα κυρίως να απολογηθώ δημόσια μπροστά στον Παπά Κιτά που τον απογοήτευσα, που τον πίεσα να δεχθεί την μεταγραφή μου και στον οποίο έδωσα την εντύπωση ότι πηδάω από το καράβι που με δέχθηκε με μοναδικό σεβασμό σε μία στιγμή που ίσως είχαν ανάγκη από μένα. Κύριε πρόεδρε είστε ένας άνθρωπος του λόγου, καμία φορά δύσκολος, αλλά κυρίως ένας μεγάλος ηγέτης για την ομάδα σας.

Το ότι έμεινα στον πάγκο απέναντι στην Λιλ στον αγώνα της Κυριακής ήταν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από τον κύριο Ρανιέρι, το οποίο δεν μπορώ να αποδεχθώ στην ηλικία μου.

Από την στιγμή που ήρθα στην Ναντ αγωνίστηκα ως βασικός στο 100% των αγώνων της και ως ένας μαχητής που είμαι δεν μπορώ να ανεχθώ να κάθομαι στον πάγκο! Η επιλογή του κυρίου Ρανιέρι ήταν καθοριστική στην απόφαση μου να εγκαταλείψω το κλαμπ. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ναντ για το μέλλον", ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK