Ο Σ. Θεοδωρίδης για τον "καλό" ΠΑΟΚ και τη διαιτησία

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με καλά σχόλια για την ομάδα του Ίβιτς, ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ στη φάση του γκολ.

Την δική του άποψη για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" έδωσε ο Σάββατος Θεοδωρίδης μιλώντας στο "Metropolis".

Αναλυτικά μίλησε για:

- την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Είναι ασυζητητί η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Άξιζε 100% τη νίκη και αυτά που λένε για τις διακοπές ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού".

- τις διακοπές που έγιναν στο ματς: "Αυτά είναι θέματα κανονισμών, οι οποίοι τηρήθηκαν άψογα. Έτσι έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές. Όπως ακριβώς έγιναν".

- το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού: "Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε πάσα στον ΠΑΟΚ και αυτός έβαλε το γκολ".

- τα πανό κατά Κοντονή: "Ούτε τα είδα, ούτε ξέρω κάτι".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.