Ο Σαλίνο εξήγησε γιατί δεν επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ο Σαλίνο παραδέχτηκε ότι ήταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και εξήγησε για ποιο λόγο δεν ξαναφόρεσε τα "ερυθρόλευκα".

Το καλοκαίρι ο Σαλίνο βρέθηκε μια... ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, όμως τελευταία στιγμή η υπόθεση... στράβωσε και ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος.

«Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό, ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάω στην Ιντερνασιονάλ, αλλά με την αλλαγή του προπονητή η συμφωνία σταμάτησε. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και διανύει μία πολύ άσχημη κατάσταση. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με κάλεσε πίσω, πήγα στην Ελλάδα, αλλά όταν πήγα στην Ελλάδα για να υπογράψω είχε ξεπεραστεί το όριο των ξένων. Τώρα κάνω ανάλυση προτάσεων τόσο εδώ στη Βραζιλία όσο και στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι το Contra.gr είχε αποκαλύψει στις 5 Αυγούστου ότι ο Σαλίνο επρόκειτο να επιστρέψει στους πρωταθλητές και τώρα αποκαλύπτεται τι ακριβώς συνέβη.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.