Ο Θεοδωρίδης έστειλε μήνυμα σε Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League έριξε τον Ολυμπιακό στο λάκο των... γιγάντων, μαζί με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όμως ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν τρομάζει.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA ---×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ/ Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA ---×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ/ Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ακράδαντη πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα είναι άκρως ανταγωνιστικός στο φετινό Champions League, παρά το γεγονός πως θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο της βράβευσης του Κώστα Φορτούνη για το Best Goal και τον MVP της 1ης αγωνιστικής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ":

"Ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας είναι ο Κώστας, δεν το συζητάμε. Και τώρα θα τον δεις, στα παιχνίδια αυτά που είναι μεγάλα παιχνίδια. Εγώ είμαι καταενθουσιασμένος που είχαμε αυτή την κλήρωση με μεγάλες ομάδες. Γιατί ο Ολυμπιακός ανήκει στα μεγάλα σαλόνια, σε αυτά τα σαλόνια. Και εκεί περιμένω τον Κώστα να βάλει τα γυαλιά σε όλους. Γιατί 62 χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, πολύ δύσκολα χάνουμε στο Καραϊσκάκη.

Επί εποχής μου δε χάσαμε κανένα παιχνίδι με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Βέβαια είναι κολοσσοί σαν ομάδες. Όταν είσαι η Μπάρτσα και πουλάς ένα παίκτη 222 εκατομμύρια, τι να πάμε να κάνουμε εμείς εκεί. Και όμως θα κάνουμε. Αν βοηθήσει ο κόσμος και οι παίκτες καταλάβουν καλά πως έντεκα είναι οι άλλοι, έντεκα και εκείνοι.

Δεν έχουν σημασία τα λεφτά. Καμία φορά ξεγελάνε. Η ομοιογένεια του συνόλου έχει σημασία. Και με παικταράδες σαν τον Κώστα που πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα θα κάνει όργια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε καταπληκτικά αποτελέσματα. Είναι μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπήκαμε σε αυτά τα μεγάλα σαλόνια και δεν κληρωθήκαμε με περίεργες ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν.

Έχω πολύ μεγάλη χαρά για αυτό. Γράψτε αυτό που σας λέω: πολύ δύσκολα θα πουλήσουμε το τομάρι μας, πολύ δύσκολα, μα πάρα πολύ δύσκολα. Ξέρω τον Ολυμπιακό από πολύ παλιά, όσο κανένας. Πολύ δύσκολα θα πουλήσουμε το τομάρι μας".

Από την πλευρά του, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova αναφορικά με την κλήρωση του Champions League:

"Καταφέραμε μετά από τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στην Παρτιζάν και απέναντι στην Ριέκα να εκπληρώσουμε τον στόχο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Πρώτον επειδή έχουμε εκπληρώσει τον πρώτο και σημαντικότερο στόχο της χρονιάς και αυτή τη στιγμή είμαστε χαρούμενοι για να συνεχίσουμε στη φάση των ομίλων.

Από εδώ και πέρα θα έχουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να πάρουμε καλά αποτελέσματα.

Ο σύλλογος, οι παίκτες, οι γιατροί, όλοι θα δουλέψουν για ένα στόχο. Να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται στο Champions League. Δεν θέλουμε να πάρουμε απλά μέρος σε αυτήν, αλλά να θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε την αξία μας".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK