O Τζιοβάνι τζούνιορ έτοιμος για Ολυμπιακό!!

Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ένα όνομα μία ιστορία για τους φίλους του Ολυμπιακού και τι πιο υπέροχο οι ιστορίες να επαναλαμβάνονται. Λέτε; Ο 11χρονος γιος του "μάγου" παίζει τη μπάλα με μαεστρία στις βραζιλιάνικες παραλίες, φορώντας μάλιστα κόκκινο σορτς, και η... καψούρα των φίλων των "ερυθρολεύκων" να ξαναδούν έναν... Τζιοβάνι στο λιμάνι αποτυπώθηκε στα σχόλια. (VIDEO)

O Τζιοβάνι τζούνιορ έτοιμος για Ολυμπιακό!!

Καμαρώνει για τον 11χρονο γιο του, αλλά τον κρατάει προσγειωμένο γράφοντας στα social media: " Το μυστικό είναι η προπόνηση... "

Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο που ανέβασε ο "μάγος" Τζιοβάνι στο instagram. Πρωταγωνιστής του κλιπ ο μικρός Τζιουλιάνο.

Με το κόκκινο σορτς του και ξυπόλυτος όπως επιτάσσει η βραζιλιάνικη παράδοση, ο γιος του Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα την... κολλάει στα πόδια με τα γκελάκια. Δεξί - αριστερό τα δουλεύει το ίδιο με άνεση και ο σπουδαίος πατέρας τον απαθανατίζει με την κάμερα.

Μόλις το βίντεο "ανέβηκε" επήλθε... βομβαρδισμός από "likes" και σχόλια. Αποθέωση από Βραζιλιάνους και Έλληνες.

" Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" γράφει ο ένας. Ο αμέσως επόμενος: " Έτοιμος για Ολυμπιακό!" ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και το θρυλικό: " Τζιο αλάνι για πάντα στο λιμάνι..."

Ο μικρός ταλέντο έχει λέτε λοιπόν η ιστορία να επαναληφθεί και οι... Τζιοβάνοι να πάρουν τη φανέλα με το "δέκα" του Ολυμπιακού στο σπίτι για οικογενειακό κειμήλιο; Ποτέ δεν ξέρεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK