Οι αναγκαστικές απουσίες του Ολυμπιακού για Αστέρα

Οι δοκιμές του Χάσι στο φιλικό με τους Αρκάδες δείξουν... Ευρώπη. Μόνο που θα λείπουν πέντε ποδοσφαιριστές, οι τέσσερις εκ των οποίων λογίζονται στις βασικές επιλογές.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την ευρωπαϊκή πρόβα του στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και Μπέσνικ Χάσι πήρε μαζί του στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές.

Τους Καρσελά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνη, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρομαό, Βούκοβιτς, Χουτεσιώτη, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Γιαννιώτη, Ανσαριφάρντ, Μανθάτη, Μάρτινς, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ και Σκαφίδα.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι ποιους εξ αυτών θα δοκιμάσει, διότι η 11άδα που θα χρησιμοποιήσει αρχικά δεν θα είναι μακριά από εκείνη που θα ρίξει στη μάχη της ερχόμενης εβδομάδας.

Σίγουρα η παράλληλη απουσία πέντε ποδοσφαιριστών τού δημιουργεί ένα πρόβλημα. Διότι λείπει το βασικό κεντρικό δίδυμο (Μποτία - Ρέτσος) και μαζί οι Ταχτσίδης, Μπεν και Ανδρούτσος, ο οποίος προστέθηκε στη λίστα απόντων.

Είναι μέσα ωστόσο ο Εμάνουελ Εμενίκε...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".