Οι απαντήσεις του Μπέντο για το ρόστερ του Ολυμπιακού και τον... Τσόρι

Έδωσε... ειδήσεις η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάουλο Μπέντο στη NOVA ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα. Τι αποκάλυψε ενόψει Ιανουαρίου και πώς αντέδρασε στα εσωτερικά παράπονα.

Μείωση του ρόστερ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, γιατί αλλιώς δουλειά δεν γίνεται, προανήγγειλε ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει εμμέσως πλην σαφώς τον παραγκωνισμό κάποιον ποδοσφαιριστών, όπως φερ' ειπείν ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Μάρκο Μάριν.

Ο Πορτογάλος προπονητής, αφού εξήγησε τι κατάφερε στο διάστημα που αυτός βρίσκεται στον πάγκο, ερωτήθηκε για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού στο Europa League. Στην απάντησή του ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως μέχρι τότε "θα μειωθεί το ρόστερ. Ο αριθμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος και δημιουργεί πρόβλημα καθημερινά στο σχεδιασμό των παιχνιδιών και στη δουλειά".

Όταν η κουβέντα ήρθε στις αποφάσεις που καλείται κατά καιρούς να πάρει κόντρα στο ρεύμα της εξέδρας, ο Μπέντο υποστήριξε πως "δεν παίρνω αποφάσεις κόντρα σε κάποιον ιδίως σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Δεν θέλω να κοντραριστώ με κανέναν. Οφείλουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και αυτό οφείλω να κάνω και εγώ. Η δουλειά μου είναι να παίρνω αποφάσεις, οι οποίες παίρνονται για το συμφέρον της ομάδας που εργάζομαι".

Σχετικά τέλος με τις συνεχείς διακοπές στο πρωτάθλημα ανέφερε πως επηρεάζει την αξιοπιστία γιατί "έχει συνέπειες στη λειτουργία, στο σχεδιασμό και στην απόδοση μιας ομάδας. Δεν ξέραμε αν θα παίξουμε και τι ώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση του Τσόρι για τα συνθήματα

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!