Οι Γερμανοί ήρθαν να πάρουν τον Ρέτσο με καλά λεφτά

Η πρόταση της Γκλάντμπαχ δεν είναι η μόνη που έγινε στον Ολυμπιακό για τον νεαρό αμυντικό. Ποια άλλη γερμανική ομάδα δίνει περισσότερα, προσεγγίζοντας τις απαιτήσεις των Πρωταθλητών.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
retsos EUROKINISSI SPORTS

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Live Sport" δίνει νέα διάσταση στη μεταγραφική υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο νεαρός αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων και όσο ανεβαίνουν τα ποσά τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φύγει με μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις πηγές της αθλητικής εφημερίδας, η Γκλάντμπαχ δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον πολυθεσίτη μπακ των "ερυθρολεύκων". Πρόκειται για την Κολονία, η οποία όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά για τον 18χρονο προσφέροντας 10 εκατο. ευρώ. Έγινε μάλιστα στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ραντεβού για την υπόθεση στα γραφεία της ΠΑΕ. Υψηλόβαθμο στέλεχος του γερμανικού συλλόγου ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε με τη διοίκηση των Πειραιωτών, χωρίς σε πρώτη φάση να προκύψει συμφωνία.

Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού εξακολουθούν να είναι τοποθετημένες στα 12 εκατομμύρια, ωστόσο εδώ που φτάσαμε αναμένεται το deal να πέσει λίγο, με την προϋπόθεση ότι θα μπει ποσοστό μεταπώλησης (15 ή 20%), μια και στο λιμάνι θεωρούν δεδομένο ότι οι μετοχές του ταλαντούχου άσου θα αποκτήσουν υπεραξία τα επόμενα χρόνια.

Για τον Ρέτσο είχε προκύψει πρόταση και από τη Χοφενχάιμ τον Γενάρη, κοντά στα 9 εκατομμύρια, δόθηκε ωστόσο αρνητική απάντηση.

Όπως όλα δείχνουν πάντως η συμφωνία είναι πλέον θέμα χρόνου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κορυφώσει τις προσπάθειές τους και για να πιάσει λιμάνι ο Αργεντινός Γκονσάλο Ροντρίγκες, αλλά και για να επιστρέψει από το Βέλγιο όπου έπαιξε πέρυσι δανεικός στη Λιέγη ο Κώστας Λαΐφης, παρότι οι διοικούντες τη Σταντάρ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον διατηρήσουν τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK