Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν μπάλα με πρόσφυγες

Για ακόμα μία ημέρα ο Ολυμπιακός προσφέρει τρόφιμα στους πρόσφυγες του Πειραιά, αυτήν τη φορά με την αρωγή ποδοσφαιριστών.

Η κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πρόσφυγες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζεται.

Αυτήν τη φορά, ο καιρός ευνόησε τις συνθήκες και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν κι αυτοί στην Πύλη Ε2, στην "πέτρινη αποθήκη" και στην Ε3, όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο με ορισμένους νεαρούς πρόσφυγες.

Επί περίπου δύο ώρες, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλη Βασιλειάδη, οι εθελοντές του συλλόγου και οι Κώστας Φορτούνης, Εστεμπάν Καμπιάσο, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Στέφανος Καπίνο, Παϊτίμ Κασάμι, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Αρτούρ Μαζουακού, ο τιμ μάνατζερ, Κυριάκος Δουρέκας, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μοίρασαν τρόφιμα μαγειρεμένα στις κουζίνες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", είδη πρώτης ανάγκης (μπουφάν, φούτερ, πετσέτες, μπάλες, παπούτσια, σκούφους, εσώρουχα, σαπούνια, φρούτα) και αθλητικά είδη.

Ακολούθως, οι παίκτες άλλαξαν ορισμένες πάσες με τους πρόσφυγες και έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τη συγκινητική στιγμή.