Οι Πορτογάλοι στέλνουν και τον ζογκλέρ Καρσελά στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πήρε... φόρα και μετά τον Εμανουέλ Εμενίκε όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος για μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας και τον εξτρέμ της Γρανάδα, Μεχντί Καρσελά!

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός είχε κάνει αποκλειστικό focus στις περιπτώσεις των Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε και όλα δείχνουν πως δικαιώνεται πανηγυρικά. Και αυτό γιατί την ώρα που ο Εμενίκε βρίσκεται στην Αθήνα και ανακοινώνεται επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας από λεπτό σε λεπτό, δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ο Μεχντί Καρσελά!

 

Συγκεκριμένα, πορτογαλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού, της Γρανάδα, του παίκτη αλλά και της Μπενφίκα (οι "αετοί της Λισσαβώνας" έχουν ποσοστό ύψους 25% σε περίπτωση μεταπώλησής του) "κλείδωσε" οριστικά έναντι 3.000.000 ευρώ και πως η επόμενη στάση του Μαροκινού winger (με βελγικό διαβατήριο) θα είναι ο Πειραιάς.

Αισιοδοξία μάλιστα για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης πηγάζει και από τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, που ισχυρίζονται πως η συμφωνία με τους Ισπανούς για τον Καρσελά είναι θέμα ωρών να τελειώσει θετικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΧΝΤΙ ΚΑΡΣΕΛΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Photo Credits: (AP Photo/Rich Schultz)