Οι σκέψεις του Γκαρθία για τη Λαμία

Oι επιλογές του Οσκαρ Γκαρθία για το ματς με τη Λαμία δεν είχαν μέσα τον Ομάρ λόγω τραυματισμού. Ποιο σχήμα σκέφτεται να παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρόλευκων".

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Omar EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε η «αποστολή» του Ολυμπιακού για την αυριανή (Δευτέρα 15/1) αναμέτρηση με τη Λαμία. Στον αγώνα που αναμένεται για πρώτη φορά να παίξουν μαζί ο Κώστας Φορτούνης με τον Κέβιν Μιραλάς, γεγονός που αποτελεί ξεχωριστό πόλο έλξης για τους φίλους των «ερυθρολεύκων»

Εκτός έμεινε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί λόγω ενοχλήσεων, ενώ για πρώτη φορά μπήκε στο… κόλπο ο Ιγκόρ Σίλβα, του οποίου η μεταγραφή από τον Αστέρα ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Επίσης, διαθέσιμος είναι και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, παρότι θεωρείται θέμα χρόνου η μετακίνησή του στην Μπράγκα… Εκτός όπως αναμενόταν έμεινε και ο τραυματίας Οφόε.

Αναφορικά με τα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του τον Φορτούνη ως επιτελικό με τον Μιραλάς δεξιά και τον Μάριν αριστερά.

Αναλυτικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της Δευτέρας (19.30) βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ιγκόρ Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK