Οι Τούρκοι έβαλαν ήδη τον Βούκοβιτς στο αεροπλάνο!

Ο Ολυμπιακός δείχνει να κερδίζει το "στοίχημα" και όσον αφορά στην απόκτηση σέντερ μπακ, με τουρκικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Γιάγκος Βούκοβιτς έχει ήδη μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα ώστε να υπογράψει!

Οι Τούρκοι έβαλαν ήδη τον Βούκοβιτς στο αεροπλάνο!

Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας κατά σειρά τους Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε όμως δεν δείχνει διάθεση να "κατεβάσει ταχύτητα", με τον κεντρικό αμυντικό να αποτελεί στην παρούσα φάση την προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, που έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει για τους Πειραιώτες, και σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία το deal μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κόνιασπορ δεν... χαλάει!

Serbia's Jagos Vukovic, left, challenges Ireland's Daryl Murphy, during their World Cup Group D qualifying match at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Jagos Vukovic, left, challenges Ireland's Daryl Murphy, during their World Cup Group D qualifying match at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Μάλιστα, ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα έχουν πάει την υπόθεση ένα βήμα... παραπέρα, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο βρέθηκε η χρυσή τομή για να αποχωρήσει ο παίκτης από την Κόνιασπορ αλλά έχει ήδη μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να έχουμε άμεσες εξελίξεις με την υπογραφή συμβολαίου από τον 29χρονο Σέρβο στόπερ και ανακοίνωση από τους "ερυθρόλευκους", ώστε να ακολουθήσει το ταξίδι του στο Βέλγιο προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

News 24/7

24MEDIA NETWORK