10 μεγάλες επιστροφές στον Ολυμπιακό

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προστίθεται στη λίστα όσων πήραν το δρόμο του γυρισμού για τον Πειραιά. Εμείς επιλέξαμε δέκα εξ αυτών. Ποια είναι όμως η πιο τρανταχτή περίπτωση;

Ο νόστος του Αβραάμ - ένας είναι ο Αβραάμ. Σαν τον Οδυσσέα που βρήκε το δρόμο για την Ιθάκη, ο 34χρονος στόπερ άφησε τo Μπισμπέιν της Αυστραλίας, λύνοντας το συμβόλαιό του με την ομώνυμη ομάδα, για να κάνει το ταξίδι της επιστροφής στον Πειραιά.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι 'ερυθρόλευκοι' ανακοίνωσαν την ένταξή του στο ρόστερ της τρέχουσας περιόδου χωρίς να ενημερώσουν για τη διάρκεια του συμβολαίου του. Δεν ήταν αναγκαίο. Τον προορίζουν άλλωστε για το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, μόλις αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής συνεχίζοντας στο χώρο.

 

Ο Παπαδόπουλος δεν είναι ο πρώτος που γύρισε στον Ολυμπιακό ενώ είχε αποχωρήσει, για μικρό ή μεγάλο διάστημα. Από τον Νίκο Αναστόπουλο μέχρι τον Γιάννη Φετφατζίδη τα παραδείγματα είναι αρκετά. Ιδίως στην πρόσφατη 'ερυθρόλευκη' ιστορία. Η σειρά παρουσίασης είναι σκόρπια, προτού εσύ την καθορίσεις με την ψήφο σου.

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.