Όταν ο Καρσελά έφτασε μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Συνέντευξη σε βελγικό μέσο παραχώρησε ο άσος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, στο οποίο μίλησε για το πώς μετακόμισε στον Ολυμπιακό, τους Έλληνες οπαδούς, αλλά και το πώς έφτασε μια "ανάσα" από τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011.

Mehdi François Carcela-González, Moroccan-Belgian professional footballer who plays as a midfielder for Greek club Olympiacos, poses for a picture next to a pool at Balux Café, in Glyfada district of Athens, Greece, September 14, 2017. PHOTO/YANNIS KOLESIDID
Mehdi François Carcela-González, Moroccan-Belgian professional footballer who plays as a midfielder for Greek club Olympiacos, poses for a picture next to a pool at Balux Café, in Glyfada district of Athens, Greece, September 14, 2017. PHOTO/YANNIS KOLESIDID MEHDI FRANCOIS CARCELA-GONZALEZ, MOROCCAN-BELGIAN PROFESSIONAL FOOTBALLER WHO PLAYS AS A MIDFIELDER FOR GREEK CLUB OLYMPIACOS, POSES FOR A PICTURE NEXT TO A POOL AT BALUX CAFE, IN GLYFADA DISTRICT OF ATHENS, GREECE, SEPTEMBER 14, 2017. PHOTO/YANNIS KOLESIDID

Στο βελγικό " sportmagazine" μίλησε ο Μαροκινός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της μεταγραφή του στην Ελλάδα, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και το πώς έφτασε μια "ανάσα" από το να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Ήμουν ακόμη σε διακοπές στο Μαρακές όταν ο προπονητής με πήρε τηλέφωνο. Ξαφνιάστηκα γιατί ήξερε πολλά πολλά για εμένα. Ήξερε τις ικανότητές μου και μου άρεσε που είχε δύσκολο έργο από την αρχή. Έπρεπε να προκριθούμε στο Champions League".

Για τους οπαδούς: "Είχα ένα δυνατό δέσιμο με αυτούς της Μπενφίκα, αλλά οι Έλληνες είναι ακόμη πιο τρελοί. Θέλουν να νικάς συνέχεια. Κάποιοι συγκρίνουν το ποδόσφαιρο με τον πόλεμο, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε χαμόγελο".

Για το φλερτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Ήταν το 2011. Έλαβα πολλές προτάσεις από την Άρσεναλ, τη Μαρσέιγ, τη Μπενφίκα, τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο οποίος μου έλεγε τότε να πάρω μέρος στην Κ21 της Ισπανίας. Η Ρεάλ πίεσε πολύ για να αποφασίσω σε ποια εθνική θα παίξω, Ισπανία ή Βέλγιο. Είχαμε ξεκινήσει τις συζητήσεις για να παίξω εκεί, αλλά τραυματίστηκα και η μεταγραφή χάλασε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK