Ούτε Ανσαριφάρτ ούτε... άλλος

"Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού αυτή τη στιγμή ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση", διαρρέει από τον Ολυμπιακό, σε μια προσπάθεια να μπει φρένο στην πληροφόρηση πως έχει κλείσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του στον Καρίμ Ανσαριφάρντ και περιμένει την απάντησή του. Από συγκεκριμένες πηγές μάλιστα προέκυπτε πως η μεταγραφή είναι τελειωμένη.

Την Πέμπτη ωστόσο η πειραϊκή ΠΑΕ έκανε στροφή και διέρρευσε προς τον Τύπο ότι "δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού αυτή τη στιγμή ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση".

Κοινώς διέψευσε κάθε μεταγραφική κίνηση και απ' ό,τι φαίνεται οι όποιες κουβέντες για ενίσχυση των του ρόστερ μεταφέρονται για μετά την Πρωτοχρονιά.

Όσο για τον Ανσαριφάρντ; Ο Ιρανός φέρεται να έχει ζητήσει μερικές ημέρες διορία, καθώς δεν έδειχνε διάθεση να απαντήσει άμεσα στον Ολυμπιακό. Προφανώς γιατί όλο και κάτι άλλο θα περιμένει, από το εξωτερικό κυρίως. Ο μάνατζέρ του διατυμπανίζει ότι μπορεί να βρει μία συμφέρουσα πρόταση από ομάδα που συμμετέχει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει την καλύτερη προσφορά στον Ανσαριφάρντ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αγγίζει τις 400 (και κάτι παραπάνω) χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπέγραψε ο Σιόβας: οι όροι της συμφωνίας
Ο Μπέντο βρήκε τον αντι-Σιόβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK