ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν θα συμμετέχουμε στο τσίρκο του κ. Κοντονή"

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπολύει επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα θα κινηθεί νομικά εάν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.

Ανακοίνωση - επίθεση του Ολυμπιακού στον Σταύρο Κοντονή. Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν λόγο για "ακατανόητες και αντιφατικές αποφάσεις" του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ ξεκαθαρίζουν πως εάν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει όπως είχε προγραμματιστεί, η ομάδα θα κινηθεί νομικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.

Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο Σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος από τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.

Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικά ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προς αναβολή η πρεμιέρα της Super League